tisdag, maj 05, 2009

Nagel Update

För exakt 2 veckor sedan (22 april) fick jag och min syster våra naglar förlängda och ompysslade. Kalas tänkte jag och min syster. I priset ingick även ett återbesök inom en månad. Perfekt tycket vi då återbesöket skulle vara precis innan balen & studenten!

NIO dagar efter att jag gjorde naglarna tappade jag den första, de började lossna redan den 3-4 dagen och idag exakt två veckor senare har jag 3 kvar. Den konstiga är att de lossnar utan att jag gör något och att alla lossnade. Det måste väl ändå vara något fel?

Alla började lossna på kanterna och tillslut hade de inte heller fästa i mitten, vilket ledde till att de lossnade helt. Luftbubblor hade jag även i några. Jag är ingen specialist, men det kan ju ändå inte vara mitt fel!?

Snackade idag med tjejen som gjorde dem och sa att jag inte var så intresserad av återbesöket, de ser ärligt talat för jävliga ut, då går jag hellre med mina egna korta naglar på balen och studenten.

Jag frågade om vi möjligtvis kunde få hälften av det vi betalade för dem tillbaka, då vi inte vill ha återbesöket + att de inte alls höll så bra som de skulle. Men åhnej! De pengarna var redan spenderade. Så ja, här sitter jag och min syster 500kr var fattigare och med hemska naglar. Känner jag mig lurad eller vad? Precis som att man inte hade ont om pengar inför studenten redan.

Detta är absolut ett i-lands problem och jag förstår om många tycker att hela detta inlägget är meningslöst. Men jag är ruskigt sur, och lite ledsen. Men varje dag lär man sig! Funderar faktiskt på att skriva en insändare till City Helsingborg eller något och varna om oseriösa "nagelfixare" (vad det nu egentligen heter). Känns väääldigt frestande. Kommer givetvis inte nämna något namn, men om andra låter bli att gå till privatpersoner och bli lurade så är jag nöjd. Tänk om någon varnat mig!

Aja, nu ska jag återgå till skolarbetet. Ska berätta
senare om denna annars små turbolenta vecka.

Skepp Ohoj!

1 kommentar: